Strekkfilm

Strekkfilm lages av LLD-polyeten, som gir en svært seig og sterk film for palleemballering. Godssikring med strekkfilm gir flere fordeler og noen av disse er, beskyttelse mot fukt og støv, stabile paller, og er den emballeringsformen som gir lav kostnad pr. enhet. [Mer informasjon]

Hvordan velge rett strekkfilm?

Det er viktig å velge rett type av strekkfilm. Type av strekkfilm avgjøres gjennom en analyser hvor vi ser på hvilket produkt som pakkes inn, stabiliteten av dette produktet i kombinasjon med vekt og kapasitet. Her følger det en rapport med vår anbefaling til rett type strekkfilm for å sikre den billigste strekkfilmen pr. emballerte pall.

Hvorfor velge strekkfilm fra SIAT?:

  • Vi lagerfører i Norge
  • Bestilling og levering samme dag
  • Egen produksjon i Polen
  • Leverer både blåst og cast strekkfilm
  • Leverer ferdig forstrukket film

SIAT selger og lagerfører alle type strekkfilm innen håndfilm, maskinstrekkfilm og toppark samt topplast. Ta kontakt idag!

Referanser

Her kun positive erfaringer når det kommer til SIAT og deres maskiner.
Rune Bergan
Vi er meget godt fornøyde med vår automatiske SIAT SM 44 tapemaskin. Vi sjekket markedet grundig og kom frem til at SIAT vel var den som best taklet alle eskevariasjoner. XXL Sport bruker i dag SIAT både i Norge og Sverige og det at de i tillegg er levert gjennom PALL-PACK AS er en stor fordel for oss når det kommer til service.
Vi kjenner ITO og PALL-PACK veldig godt fra tidligere leveranser på palleterings og lagersiden, så for oss var dette en vinn - vinn situasjon. Nå får vi installert kjente tapemaskiner av et kjent selskap vi allerede kjenner godt, så vi er veldig fornøyde med både maskin og mannskapet.
Inge Fatland
Teknisk Sjef / Fatland AS - Ølen
SIAT leverer gode tapemaskiner, men en kan fortsatt ikke regne med at de er evighetsmaskiner. Alle maskiner krever litt pleie og for oss var det veldig viktig at PALL-PACK AS nå var kommet på banen som agent for SIAT. Vi fikk et solid inntrykk av PALL-PACK som firma og deres representant Lars-Martin Nervik som opptrådte ryddig og punktlig under hele prosjektfasen frem til levering.
Helge Rognerud
Driftssjef / Nortura Rakkestad
For oss er det viktig at vi har maskiner som vi både kjenner til og vet at fungerer over tid med våre kapasiteter. Det at PALL-PACK AS nå representerer SIAT i Norge ser vi på som positivt da de er sterke på service og raskt kan hjelpe oss dersom det skulle oppstå noe i linjen.
Nina Ravndal
Fabrikksjef / Nortura Hå
For oss er det en selvfølgelig første prioritet at de maskiner vi får levert løser våre oppgaver og fungerer i tråd med våre forventninger - men vi har vært ute en vinternatt før, så vi vet at behovet for service og reservedeler vil dukke opp ettersom vi kjører i norsk målestokk på høye volumer. Derfor synes vi det er veldig gledelig at Pall-Pack nå har startet dette samarbeidet med SIAT - og vi har allerede rukket og gjennomføre vår første service på SIAT maskinene.
Arild Aamodt