Strammeverktøy

Elektrisk og ergonomisk strammeverktøy (også kalt buntemaskin) for å lette stroppe og emballeringsarbeid på lager, verksted eller annen industri. Maskinen strekker, sveiser og klipper PP- og PET-bånd. Dermed slipper du å gjøre dette manuelt og emballeringsarbeidet går mye raskere. Buntemaskinen er elektrisk og oppladbar. Den drives av batteri, lader og batteri er inkludert.
[Mer informasjon]

Strammeverktøy for plast og stålbånd

Det finnes flere typer av strammeverktøy både for plast og stålband og for alle tykkelser. Hva som avgjør type av strammeverktøy avhenger av produktet som skal stroppes og om dette best løses ved bruk av stål eller plastbånd.

Strammeverktøy fordeler:

  • Stabil og virker alltid
  • Tilpasset «alle» type plastbånd
  • Lett (i kg)
  • Ergonomisk (behagelig å holde)
  • Billig
  • Servicevennlig

SIAT har en rekke forskjellige modeller av strammeverktøy og tilpasser rett verktøy til rett oppgave. Ta kontakt idag!

Håndverktøy for stålbånd

Håndverktøy for stålbånd

Håndverktøy eller strammeverktøy er manuelle apparater for å stroppe stålbånd rundt et produkt. Verktøyet passer til alle produkter og er populære der det er varme gjenstander som skal pakkes slik som aluminium og stålprofiler.

Strammeverktøy for stålbånd drives enten manuelt eller ved luft (pneumatikk)

Ta kontakt med oss i dag for mer info →

Håndverktøy for plastbånd

Håndverktøy for plastbånd

Batteridrevne strammeverktøy er raske, effektive, mobile og veldig enkle i bruk. Med verktøyene følger det med hurtiglader og batteri. Har du krav til stor kapasitet og kontinuerlig bruk kjøper du kun et ekstra batteri så er du klar for å strappe paller hele tiden. Verktøyene er plombeløse, så den kostnaden trenger du ikke tenke på.

Ta kontakt med oss i dag for mer info →

Referanser

Her kun positive erfaringer når det kommer til SIAT og deres maskiner.
Rune Bergan
Vi er meget godt fornøyde med vår automatiske SIAT SM 44 tapemaskin. Vi sjekket markedet grundig og kom frem til at SIAT vel var den som best taklet alle eskevariasjoner. XXL Sport bruker i dag SIAT både i Norge og Sverige og det at de i tillegg er levert gjennom PALL-PACK AS er en stor fordel for oss når det kommer til service.
Vi kjenner ITO og PALL-PACK veldig godt fra tidligere leveranser på palleterings og lagersiden, så for oss var dette en vinn - vinn situasjon. Nå får vi installert kjente tapemaskiner av et kjent selskap vi allerede kjenner godt, så vi er veldig fornøyde med både maskin og mannskapet.
Inge Fatland
Teknisk Sjef / Fatland AS - Ølen
SIAT leverer gode tapemaskiner, men en kan fortsatt ikke regne med at de er evighetsmaskiner. Alle maskiner krever litt pleie og for oss var det veldig viktig at PALL-PACK AS nå var kommet på banen som agent for SIAT. Vi fikk et solid inntrykk av PALL-PACK som firma og deres representant Lars-Martin Nervik som opptrådte ryddig og punktlig under hele prosjektfasen frem til levering.
Helge Rognerud
Driftssjef / Nortura Rakkestad
For oss er det viktig at vi har maskiner som vi både kjenner til og vet at fungerer over tid med våre kapasiteter. Det at PALL-PACK AS nå representerer SIAT i Norge ser vi på som positivt da de er sterke på service og raskt kan hjelpe oss dersom det skulle oppstå noe i linjen.
Nina Ravndal
Fabrikksjef / Nortura Hå
For oss er det en selvfølgelig første prioritet at de maskiner vi får levert løser våre oppgaver og fungerer i tråd med våre forventninger - men vi har vært ute en vinternatt før, så vi vet at behovet for service og reservedeler vil dukke opp ettersom vi kjører i norsk målestokk på høye volumer. Derfor synes vi det er veldig gledelig at Pall-Pack nå har startet dette samarbeidet med SIAT - og vi har allerede rukket og gjennomføre vår første service på SIAT maskinene.
Arild Aamodt